No telefon awek wechat christian dating malayalees

Posted by / 29-Sep-2017 17:58

No telefon awek wechat

Walaupun satu entri panjang ibarat karangan 700 patah perkataan, tapi aku pasti pengikut dia tetap baca sampai habis. Mungkin status dia juga yang mempopularkan blog ini. Blog Nurul banyak menceritakan kisah hidupnya dari seorang pelajar menjadi seorang yang berkerja. Ayat yang Kak Nurul pakai pun best-best aku suka jugak copy paste ayat dia. hehe Blog ini dimiliki oleh seorang fasionista model muslimah. Segmen-segmen yang Ben buat telah mempopularkan blog Ben. Sejak mempunyai anak comel, Qhalif, Ben dah jarang buat segmen baru. Mungkin dia busy duk layan Qhalif mana ada masa dah nak buat segmen. Korang nak tahu kisah Ben dengan Qhalif boleh la masuk blog Ben. Pemilik blog ini merupakan bekas tunang penjaga gol kebangsaan, Khairul Fahmi Che Mat. Dah nama pun peguam kan, mesti la pandai berkata-kata. Blog ini juga mengandungi banyak gambar comel Kak Nurul. Setiap entri memang ada maksud tersirat yang ingin disampaikan. Setiap entri diselitkan gambar-gambar yang menarik. Kalau taknak membeli belah pun boleh habiskan masa yang banyak tu dengan berjalan-jalan atau lepak layan facebook guna wifi free.

Biadap katanya kalau main benda alah tu kat meja makan, kena bersembang, kena jawab soalan pasal sekolah lah pasal itu lah pasal ini lah, memang takde chance lah nak main ipad bagai. Untunglah mak bapak semua sebab anak dah pandai, dan ada yang boleh speaking dah. Pemilik blog juga seorang yang manis dan bertudung litup. Blog ini sangat popular buktinya pageviews blog ini sahaja sudah mencecah jutaan pembaca. Kalau tak nak masak di rumah pun tak apa sebab 365 hari setahun 24 jam sehari kita boleh dapat makan di mana-mana sahaja. Itu pun takde makanan dah, setakat nak minum kopi boleh lah. Balik rumah jam 12 malam atau 1 pagi dan tidur kemudian esok bangun lambat takde hal punya. Semua pakat ada smartphone ataupun ipad atau tab atau apa saja yang canggih-canggih tu. Takde chance nak gi tengok midnite cerita Transformers. Kalau bawak anak-anak gi makan atau minum kat restoran jam 9 malam memang kena jeling lah sebab memang takde budak2 lain kat dalam tu.sorang jer.Restoran makanan segera pun banyak, boleh beli fries dan coke kemudian duduk 6 jam sambil guna wifi free. Balik rumah terus boleh tidur sebab perut dah kenyang. Di Jerman pula, kalau dah makan fries tu dah habis kena lap meja sendiri, kena susun kerusi sendiri dan kena buang sampah dan tray ke tempat yang disediakan. Hari Ahad semua shopping complex tutup, restoran dan kafe pun separuh jer yang bukak, kadang-kadang dah muak makan di tempat yang sama, akhirnya balik rumah makan salad dan roti sahaja. Maka anak2 boleh main ipad atau tab sambil breakfast kat kedai mamak dan mak bapak boleh layan facebook tanpa gangguan. Kalau nak jugak maka kena tunggu pagi Sabtu maka barulah mak bapak bawak pergi tengok. Silap-silap mau kena tegur dengan makcik-makcik yang bermulut becok marahkan anda sebab bawak budak jalan malam-malam. Pra-Persekolahan Kanak-kanak di Malaysia sudah bijak pandai sekitar usia 4-6 tahun sebelum masuk sekolah lagi.

No telefon awek wechat-20No telefon awek wechat-58No telefon awek wechat-62

Berikut senarai 15 blog paling ramai pengikut di Malaysia dari Google Friends Connect. Lyssa memang diakui seorang blogger yang rajin dan peramah. Buat mereka yang nak tutorial mengenai blog, boleh masuk blog Lyssa. Bukan hanya glamour di dunia blog, malah di dunia realiti juga.